Wij werken aan hergebruik, goed voor mens en milieu

Met onze echte Kringloopwinkel - wij kopen geen goederen in, uitsluitend donaties - leveren wij een duurzame bijdrage aan een sociale en inclusieve samenleving. Dat doen we met veel respect, aandacht en zorg voor mens en milieu.

De winkel wordt gerund door medewerkers van Novatec, het sociale werkbedrijf van de gemeente Westerkwartier samen met trajectdeelnemers op werkervaringsplaatsen.

Wij zijn er voor alle  inwoners die een extra zetje, passend werk of een aangepaste werkplek nodig hebben.

 

100 % kringloop geluk

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk. Bij ons krijgen medewerkers onder beschutte omstandigheden gelegenheid om werknemersvaardigheden op te doen en zich sociaal te ontwikkelen.

Ook stimuleren we hen om mee te doen met praktijkleren (leerroute op maat) of een opleiding te volgen. Het doel is persoonlijke ontwikkeling en, als het haalbaar blijkt, een plek op de reguliere arbeidsmarkt. We zijn erkend SBB werk-leer bedrijf

100% kringloop

In 2021 ontvingen wij het certificaat 100% kringloop. Dit certificaat krijg je als je aantoonbaar duurzaam en sociaal onderneemt en  verantwoord omgaat met mens en milieu.

Jaaroverzicht

Ieder jaar leggen wij ons sociaal rendement, de goederenstromen en de CO2-besparing vast. Hieronder vindt u onze jaaroverzichten.